De meerwaarde van een belastingadviseur

De belastingadviseurs van Weistra & Van der Meer Accountants en Adviseurs in Leeuwarden geven adviezen over uw fiscale positie en verzorgen de aangiften van alle voorkomende belastingen. Samen zorgen we ervoor dat u zo weinig mogelijk belasting betaalt, uiteraard binnen de grenzen van de wet.

Waarom kiezen voor een belastingadviseur van Weistra & Van der Meer?
Door gebruik te maken van een belastingadviseur van Weistra & Van der Meer bent u verzekerd van kwaliteit. Wij beschikken over veel (praktische) kennis en kunde omtrent het Nederlandse belastingstelsel en de toepassing daarvan in het MKB. We houden ons kennisniveau bovendien op peil door middel van het continu volgen van cursussen. U mag er dan ook op vertrouwen dat wij u altijd adviseren op basis van de meest actuele wet- en regelgeving. Tevens werken wij nauw samen met externe fiscalisten, zodat wij u ook bij zeer complexe vraagstukken doeltreffend kunnen ondersteunen.

Om kort te gaan zijn onze belastingadviseurs uw bondgenoot in fiscale zaken die uw belangen voor honderd procent verdedigen. Zij gaan samen met u op verkennend onderzoek uit, leggen dwarsverbanden en komen, binnen de mogelijkheden van het belastingrecht, met voorstellen die rekening houden met uw persoonlijke omstandigheden.

Wat is het verschil tussen een belastingadviseur en een accountant?
Een accountant stelt jaarrekeningen op en controleert administraties. Aan die werkzaamheden zitten ook fiscale kanten. De meeste accountants geven over simpele belastingaangelegenheden ook wel eens een fiscaal advies. Wordt het ingewikkelder, dan komt een belastingadviseur in het spel.

Terug

 

MKB nieuws

 

Bezoekadres:
Alexander Cohenwei 14
8914 BG  Leeuwarden

Postadres:
Postbus 156
8900 AD  Leeuwarden

Tel. 058 - 215 93 55
Fax 058 - 215 84 72
E-mail: info@wvdmgroep.nl